“Gdje stanuje kultura u našem gradu?”

"Gdje stanuje kultura u našem gradu?"

Od rušenja doma kulture je prošlo već 5 godina, a Pregrada i dalje nema prostor za mlade i udruge u kojem bi mogli organizirati svoje aktivnosti i obogaćivati društveni život našega Grada. Te sam iz tog razloga  podržao akcionizam Foruma mladih koji su ovim performansom željeli podsjetiti nadležne na davno dana obećanja o novom prostoru za mlade.

Nastavi čitati

Druženje sa sugrađankama i sugrađanima

Druženje sa sugrađankama i sugrađanima

Danas sam, u društvu i uz podršku članova Foruma mladih, proveo ugodno prijepodne na gradskoj tržnici u druženju s građankama i građanima grada Pregrade. U neformalnom druženju sam saslušao svoje sugrađanke i sugrađane, kao i simpatizere, koji su mi pritom ukazali na probleme koji muče naš pregradski kraj.

Nastavi čitati

Ulaganje u ceste omogućit će kvalitetniji život na selu

Ulaganje u ceste omogućit će kvalitetniji život na selu

Pružanje komunalnih usluga, izgradnja i redovno održavanje komunalne infrastrukture od općeg su društvenog interesa, a time i jedno od najvažnijih pitanja svake lokalne zajednice. Poražavajući podatak je da na području Pregrade imamo samo 30% asfaltiranih nerazvrstanih cesta i ulica. Također je zanemareno održavanje postojećih asfaltiranih cesta po našim selima i  ulaganje u izgradnju nogostupa, kojih  nema čak ni uz prometnice pokraj područnih škola.

Nastavi čitati

Skupljanje potpisa u centru

IMGP6090

Danas, 27.04.2013., sam uz podršku članova Foruma mladih Pregrade sudjelovao u skupljanju potpisa povodom predstojećih lokalnih izbora za kandidata gradonačelnika koalicije SDP-ZS grada Pregrade kao i kandidata koalicije SDP-HNS-HSU-HSS-HSLS za župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara.

Nastavi čitati

Skupljanje potpisa za izbore

IMG_0033[1]

Danas, 22.04.2013., na gradskoj tržnici u Pregradi, članovi Foruma mladih Pregrada su pod organizacijom SDP-a,skupljali potpise građana i simpatizera SDP-a za kandidata gradonačelnika koalicije SDP-ZS grada Pregrade Marka Vešligaja i kandidata koalicije SDP-HNS-HSU-HSS-HSLS za župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara povodom predstojećih lokalnih izbora koji će se održati 19. svibnja 2013.godine.

Nastavi čitati