Zoran Milanović podržao Marka Vešligaja

IMGP7984

Zadnji ponedjeljak u ovom mjesecu, predsjednik SDP-a Hrvatske Zoran Milanović iskoristio je za posjetu Krapinsko-zagorske županije. Tako je posjetio Oroslavlje, Veliko Trgovišće i Pregradu, gradove u kojima je dao osobnu podršku kandidatima za gradonačelnika koji su prošli u drugi krug lokalnih izbora.

U našoj Pregradi se družio sa mnogim simpatizerima SDP-a, ali i ostalim građankama i građanima koji su u caffe baru ‘Ramoni’ popili kavu s Milanovićem i porazgovarali o problemima koji muče državljane Hrvatske, ali su se pozabavili i problematikom na lokalnoj razini. Osim njih, Zoranu Milanoviću su se predstavili vinari sa pregradskog kraja te napravili kratku degustaciju pregradskog vina s kojom su samo potvrdili kako u Pregradi leži potencijal za pokretanje vinskog turizma.

U razgovoru, Milanović je istaknuo da imam njegovu punu potporu kao kandidat za gradonačelnika i kako vjeruje u pobjedu koalicije SDP-ZS na drugom krugu izbora koji će se održati 2. lipnja 2013. godine.

Osim Zorana Milanovića, potporu meni, ali i Ivanu Škrinjaru, kandidatu za zamjenika gradonačelnika koalicije SDP-ZS, došli su još jednom pokazati novoizabrano vodstvo županije- župan Željko Kolar te njegova zamjenica Jasna Petek (koja je već sudjelovala u predizbornim skupovima te naglašavala kako će suradnja SDP-a na županijskoj i lokalnoj, te tada i državnoj, razini biti od velike koristi prije svega samim građanima), kao i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, Sonja Borovčak i Zvonko Jutriša, načelnik općine Hum na Sutli.