Završni predizborni skup koalicije SDP-ZS

IMGP7233

17. svibnja 2013., na prostoru pregradske tržnice, koalicija SDP-ZS je povodom lokalnih izbora, koji će se održati u nedjelju 19. svibnja 2013., održala završni predizborni skup.

Prvi predizborni skup održao se u Benkovu, zatim u Sopotu, Plemenšćini, Kostelu, Vinagori i na kraju u Stipernici. Svi skupovi su bili iznimno uspješni i protekli su u mirnom tonu uz čestu interakciju kandidata, ali i osoba na listi za Gradsko vijeće, s mještanima. Osim njih, skupovima su prisustvovali brojni gosti; Ivan Štok, član Uprave HŠ d.o.o., kandidatkinja za zamjenika župana koalicije SDP-HNS-HSS-HSU-HSLS Jasna Petek, zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol, Davor Bernardić, predsjednik GO SDP-a Zagreb i predsjednik Gradske skupštine grada Zagreba, kao i Željko Kolar, kandidat za župana koalicije SDP-HNS-HSS-HSU-HSLS.

Završnom skupu, osim brojnih pregrađanki i pregrađana, prisustvovale su osobe koje su na listi za Gradsko vijeće, među kojima je Zdravka Žiger Žgela održala kratak govor u kojem je istaknula važnost osnovnoškolskog obrazovanja, Sve prisutne zabavljali su dobro poznati bendovi “Stare Sove”, “Acoustic band” te “Guest” iz Huma na Sutli.
Zahvaljujem svim sugrađanima na dolasku i iskazanoj potpori, te Vas sve još jednom podsjećam kako se u  nedjelju, 19. 05., održavaju lokalni izbori na kojima imate priliku izabrati novog gradonačelnika grada Pregrade. Živite u ovom gradu i Vaš glas odlučuje kakav će grad biti.