Druženje u Cigrovcu

IMGP8048

Na jučerašnjem druženju u Cigrovcu, čiji je organizator bila koalicija SDP-ZS, skupio se poveći broj simpatizera SDP-a, kao i mještana koji su imali razna pitanja za kandidata za gradonačelnika grada Pregrade Marka Vešligaja, ali i kandidata za zamjenika Ivana Škrinjara.

Marko Vešligaj je pritom istaknuo kako će se u suradnji sa Snježanom Španjol, zamjenicom ministra poljoprivrede koja je već nekoliko puta iskazala podršku povodom kandidature Vešligaja za gradonačelnika, u Pregradu pokušati čim prije uvesti uredovni dani (odnosno, određeni dani u tjednu u kojima se određeni poslovi državne uprave obavljaju u mjestima izvan sjedišta tijela državne) kao i agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, te na taj način podignuti poljoprivredu u pregradskom kraju na višu razinu. Također smatra kako je krajnje vrijeme da se pregradski poljoprivrednici pobliže upoznaju sa EU fondovima kao i njihovim prednostima.

Druženje, koje je potrajalo do večeri, je prošlo u ugodnom razgovoru te je dobar nagovjestitelj za drugi krug lokalnih izbora koji će se održati ovu nedjelju , 03. lipnja 2013. godine.


Jedna misao o “Druženje u Cigrovcu

Komentari su zatvoreni.