Potpisana koalicija SDP-a i ZS-a

Gradske organizacije SDP-a Pregrada i Zagorske stranke, potpisali su danas koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Pregradi. Sukladno odredbama sporazuma, partneri izlaze na izbore sa zajedničkim izbornim programom, zajedničkim kandidatom za gradonačelnika te zajedničkom listom za Gradsko vijeće.

Koalicija koja je uspješno vodila Pregradu u dva mandata nastavlja suradnju za boljitak i razvoj svakog dijela Pregrade. U proteklih gotovo 8 godina promijenili smo i još uvijek mijenjamo i stvaramo bolju Pregradu. Rezultati upravljanja SDP-a i naših koalicijskih partnera iz ZS-a i nestranačkih partnera mogu se vidjeti u svakom kutku Pregrade te smo spremni i dalje uz podršku građana raditi na razvoju Pregrade u poduzetan grad usmjeren prema uključenosti, inovativnosti i održivosti na svim poljima.

Sporazum su potpisali zamjenica predsjednika GO SDP-a Pregrade Gordana Križanec Ružić i predsjednik GO ZS-a Pregrade Stjepan Miklaužić, uz prisutnost Marka Vešligaja, nositelja zajedničke liste na narednim izborima, i Davorke Filipčić, kandidatkinje na zajedničkoj listi.

#BoljaPregrada

Odgovori