U Sopotu nastavljamo sa ulaganjima u komunalnu infrastrukturu, uređujemo sportski centar, a i veseli me što sve više mladih obitelji odabire Sopot kao svoj dom!

U obilasku i razgovoru sa građanima u mjesnom odboru Sopot, koji obuhvaća naselja Sopot, Višnjevec i Pavlovec Pregradski zadovoljstvo mi je istaknuti projekte koji su realizirani u posljednje 4 godine: uređenje autobusnih stajališta u suradnji sa županijom, otkup zemljišta pokraj sportskog igrališta,
asfaltiranje nerazvrstanih cesta, uređenje šumske ceste kroz Vražju peć te ulaganja u javnu rasvjetu.


Posebno sam pohvalio rad i aktivnost Mjesnog odbora na čelu sa predsjednikom Brankom Špoljarom i istaknuo da me raduje što ovaj mjesni odbor kao svoj dom odabire sve više mladih obitelji.

U narednom periodu u planu je nastavka ulaganja u komunalnu infrastrukturu, uređenje dodatnih sadržaja uz sportski centar, a od županije očekujmo nastavak ulaganja u županijske ceste i potpunu sanaciju županijske ceste Sopot-Stipernica- Marinci.

Kandidatkinja na listi za gradsko vijeće Vesna Petek istaknula je zadovoljstvo dosad učinjenim i najavila svoj angažman u gradskom vijeću za ljepšu sliku Sopota, Pavlovca i Višnjevca te pozvala sve građane da izađu na izbore i podrže Marka Vešligaja za gradonačelnika i listu SDP- ZS čiji je nositelj.

Odgovori