Nakon uređenja školskog igrališta i izgradnje nadstrešnice, sljedeći korak je uređenje škole. U Gorjakovu je lijepo vidjeti i aktivne OPG-ove koji koriste proračunska sredstva za razvoj poljoprivrede!

U obilasku i razgovoru sa građanima u mjesnom odboru Gorjakovo, zadovoljstvo mi je istaknuti projekte realizirane u protekle 4 godine:

Uređeno je školsko igralište, postavljena je nadstrešnica, asfaltirano je 1,1 km nerazvrstanih cesta te je uređen vodotok potoka Gorjakovo u dužini 2 km.

Posebno sam pohvalio rad i zalaganje predsjednice mjesnog odbora. Predsjednica MO Gorjakovo Davorka Filipčić sa svojim suradnicima izuzetno je aktivna na rješavanju problema i potreba mještana te imamo uspješnu suradnju.

Davorka Filipčić, kandidatkinja na listi za gradsko vijeće istaknula je zadovoljstvo dosad učinjenim i najavila svoj angažman u gradskom vijeću za ljepšu sliku Gorjakova te pozvala sve građane da izađu na izbore i podrže Marka Vešligaja za gradonačelnika i listu SDP- ZS čiji je nositelj.

U narednom periodu u planu je nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu,dodatnih sadržaja te uz pomoć županije energetska obnova područne škole Gorjakovo.

Odgovori