Kroz novu mjeru za brdsko-planinska područja u Kostelu smo asfaltirali spojnu cestu, nastavljamo s ulaganjima u ceste te planiramo veća ulaganja u javnu rasvjetu!

U obilasku i razgovoru s građanima u mjesnom odboru Kostel, koji obuhvaća naselja Kostel, Kostelsko i Kostel Brege, zadovoljstvo mi je istaknuti projekte realizirane u protekle 4 godine: asfaltirana su preko 2 kilometra nerazvrstanih cesta, pri čemu je od iznimne važnosti asfaltiranje NC PL13 – Sv. Ana – Križ – Papeži – spoj Kostel Bregi – K2 kroz novouvedenu mjeru za brdska područja, sanirana su klizišta i mostovi te je uređena komunalna infrastruktura kod groblja.

Posebno sam pohvalio rad i aktivnost Mjesnog odbora, čiji je predsjednik Milan Flegar, s kojim ostvarujemo uspješnu suradnju.

Veronika Gajšak, kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće, zadovoljna je dosad učinjenim te je pozvala građane da 16. svibnja izađu na izbore te podrže Marka Vešligaja za gradonačelnika i listu SDP – ZS za Gradsko vijeće kako bi se nastavio stvarati bolji Kostel!

U narednom periodu planira se nastavak ulaganja u komunalnu infrastrukturu i javnu rasvjetu.

Odgovori